Diga Aí logo
over ons

Portugees leren • Braziliaans Portugese les • Groepscursussen • Privélessen • Professionele vakdocenten - Conversatielessen - cursus Portugees - Celpe Bras

leer Portugees met docente Vera Sanchez

Over ons


Vera Sánchez is Braziliaanse en heeft in Brazilië Portugese Taal en Letteren gestudeerd aan de Federale Universiteit van Bahia (UFBA). Zij heeft de Portugese taal als vak onderwezen op diverse scholen in Brazilië aan zowel volwassenen als kinderen.


In het jaar 2000 heeft zij zich vanwege haar relatie met haar huidige echtgenoot gevestigd in Nederland. Al snel bleek dat er in Nederland een groeiende behoefte bestond aan kundig onderwijs van het Portugees. Vera heeft om die reden haar beroep weer opgepakt en is in Amsterdam aanvankelijk begonnen met het geven van privéles. Door mond-op-mond reclame van cursisten groeide het aantal cursisten snel.


In 2003 is zij vanwege de grote vraag gestart met het geven van groepslessen. Door de jaren heen heeft zij een groot aantal leerlingen begeleid bij het leren van de mooie Braziliaans Portugese taal.


wapen van de Federale Universiteit van Bahia

het wapen van de Federale Universiteit van Bahia

...Viver e não ter a vergonha de ser feliz...

Gonzaguinha

...leven en geen schaamte hebben om gelukkig te zijn...

uit: O que é, o que é?


Braziliaanse zanger Luiz Gonzaguinha